Antena 3 CNN Actualitate Daniel Barbu, fostul șef AEP, urmărit penal de DNA

Daniel Barbu, fostul șef AEP, urmărit penal de DNA

Daniel Barbu, fostul șef AEP, urmărit penal de DNA
24 Apr 2019   •   13:00

Update: Daniel Barbu este urmărit penal de DNA. Procurorii spun că acesta, în perioada în care a condus AEP, ar fi oprit anumite controale către PSD.

Știrea inițială

Daniel Barbu, fost preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, a ajuns miercuri dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în dosarul în care Mircea Drăghici, trezorierul PSD, este acuzat de delapidare.

Acesta a fost audiat câteva zeci de minute de procurori. „Nu pot să mă pronunţ cu privire la aceste lucruri”, a spus Barbu la ieşirea din sediul DNA.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus, luni, extinderea urmăririi penale faţă de Mircea Drăghici, trezorier al Partidului Social Democrat, cu privire la săvârşirea unei alte infracţiuni de delapidare.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii de la Secţia de combatere a corupţiei notează în ordonanţă că, în calitate de trezorier al unui partid, având atribuţii de gestionare şi administrare a bunurilor şi fondurilor băneşti aparţinând formaţiunii politice respective, suspectul ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui autoturism de lux (marca Mercedes Benz model GLE 350 Coupe) cu o valoare de 324.800 lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării.

×
Subiecte în articol: daniel barbu AEP Mircea Drăghici
Parteneri
Nunta Cosmică 2023 a început! Astrolog: "Ne dă forță pentru un an de zile"
x close