Antena 3 CNN Actualitate Daniel Buzdugan, discuție în RATB: ”Să n-ajungi tu ca mine într-o zi să te...”

Daniel Buzdugan, discuție în RATB: ”Să n-ajungi tu ca mine într-o zi să te...”

Daniel Buzdugan, discuție în RATB: ”Să n-ajungi tu ca mine într-o zi să te...”
Sursa foto: Foto: Daniel Buzdugan/Facebook
05 Aug 2016   •   14:20

Daniel Buzdugan a postat pe Facebook o discuție auzită în RATB, pe linia 104, între un bătrân și tatăl unei fetițe, care căuta loc pentru ”prințesa lui”.

”Azi m-am dus să-mi schimb pașaportul și am mers câteva stații cu autobuzul 104 (da, o ard populist, ca primarul Londrei, poate oi ajunge și eu viceprimar undeva prin comuna Far Ăuei).

Un bătrânel stătea pe scaun cu nasul lipit de geam. De la Iancului a urcat un cetățean cu o fetiță de vreo 10 ani foarte frumușică. Tăticul un tip cu o privire cam contondentă, ca să nu zic mârlanească, era nervos că nu găsește loc pentru prințesa lui.

O tânără dă să se ridice.

Tăticul: ,,stați domnișoară liniștită, să se mai dea la o parte moșii ăștia care se plimbă toată ziua de la un capăt la altul cu autobuzele, că-l știu pe ăsta. Zilnic îl văd ".

,,Să n-ajungi tu ca mine într-o zi să te plimbi singur prin... Măcar să fii in stare! Doi copii am crescut, și abia dacă mai vin la 2 ani pe la mine, de sărbători! "

Dacă n-ai bani de croazieră, ca pensionarii de afară, te judecă tinerii pe RATB :( JUDECĂ ȘI VEI FI JUDECAT, IARTĂ ȘI VEI FI IERTAT!”, a scris Buzdugan pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Daniel Buzdugan RATB
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close