Antena 3 Actualitate Daniel Constantin: Este puţin probabil ca marfa alterată să fi ajuns la vânzare

Daniel Constantin: Este puţin probabil ca marfa alterată să fi ajuns la vânzare

de S.T.    |    12 Mar 2014   •   10:21
Daniel Constantin: Este puţin probabil ca marfa alterată să fi ajuns la vânzare
Sursa foto: Foto: chefreinvented.com

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin susţine că este puţin probabil ca produsele din carne stricată să fi ajuns la vânzare în magazine.

"Dacă marfa respectivă a ajuns pe anumite rafturi va fi retrasă imediat. În acest moment, din informaţiile pe care le avem, este puţin probabil ca marfa respectivă să fi ajuns la vânzare", a spus ministrul, miercuri, într-o conferinţă de presă.

"Este o acţiune desfăşurată în special pentru combaterea evaziunii fiscale", a precizat ministrul Daniel Constantin.

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri dimineaţă, peste 100 de percheziţii la membrii unei grupări organizate suspectate de evaziune fiscală, spălare de bani şi punere în circulaţie de produse alterate.

Membrii grupării aduceau din ţări ale Uniunii Europene carne pe care o puneau în vânzare în magazine din România fără să declare cantităţile. În cazul în care carnea depăşea termenul de valabilitate, aceasta era procesată şi transfomată în diverse produse care, de asemenea, ajungeau la vânzare în magazine.

Angajaţi de la Direcţia Vămilor şi Protecţia Consumatorilor sunt printre persoanele vizate în această anchetă.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close