Antena 3 CNN Actualitate Daniel Constantin: Lucrăm la un proiect de mărire a sprijinului financiar nerambursabil pentru tinerii fermieri

Daniel Constantin: Lucrăm la un proiect de mărire a sprijinului financiar nerambursabil pentru tinerii fermieri

Daniel Constantin: Lucrăm la un proiect de mărire a sprijinului financiar nerambursabil pentru tinerii fermieri
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Apr 2013   •   16:02
Daniel Constantin a mai vorbit la Antena 3, în cadrul emisiunii Income Magazine, şi despre sprijinirea agriculturii, producătorului autohton şi a tinerilor care vor să îşi deschidă o fermă în mediul rural
 
Tinerii care vor să se mute la ţară şi să îşi deschidă propriile afaceri ar putea primi de la stat 70.000 de euro şi nu 40.000 cum a fost până acum. 
 
Ministerul Agriculturii intenţionează să crească din 2014 prima de instalare în mediul rural. Ministrul Daniel Constantin a anuntat, la emisiunea Income de la Antena 3, că lucrează la un proiect de mărire a sprijinului financiar nerambursabil pentru tinerii fermieri, mai ales că numărul solicitărilor a crescut. 
 
Anul trecut au existat 25.000 de cereri pentru acest program,  dar fondurile disponibile au acoperit doar o treime din ele, a mai spus ministrul Agriculturii. Cei care au afaceri proprii în agricultură, ar putea primi şi o plată suplimentară la hectar, în afara subvenţiei deja existente. 
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close