Antena 3 CNN Actualitate Daniel Dragomir a anunțat că îl va da în judecată pe Augustin Lazăr. „Până nu vom reuşi să oprim abuzurile nu vom avea nici o ţară liberă şi nici nu vom avea viitor"

Daniel Dragomir a anunțat că îl va da în judecată pe Augustin Lazăr. „Până nu vom reuşi să oprim abuzurile nu vom avea nici o ţară liberă şi nici nu vom avea viitor"

Daniel Dragomir a anunțat că îl va da în judecată pe Augustin Lazăr. „Până nu vom reuşi să oprim abuzurile nu vom avea nici o ţară liberă şi nici nu vom avea viitor"
03 Dec 2018   •   22:42

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a anunțat pe pagina sa de Facebook că îl va da în judecată pe Augustin Lazăr pe motiv că a făcut afirmații denigratoare la adresa sa. 

"Din documentele primite astăzi (luni - n.r.), înţeleg că Augustin Lazăr a invocat de două ori în punctul său de vedere către CSM că sintagma «inculpaţi de rang înalt» s-a referit la mine. Având în vedere aceste documente şi afirmaţiile denigratoare făcute de procurorul general la adresa mea, am hotărât să îl acţionez în instanţă. Orice român, inculpat sau nu, de rang înalt sau nu, bogat sau sărac, are dreptul la respectarea prezumţiei de nevinovăţie! Până nu vom reuşi să oprim abuzurile nu vom avea nici o ţară liberă şi nici nu vom avea viitor", a scris, luni seară pe Facebook, Daniel Dragomir.

Reacția fostului ofițer SRI vine la scurt timp după ce plenul CSM a admis contestația Inspecţiei Judiciare faţă de decizia Secţiei pentru procurori, care a decis că Augustin Lazăr nu a încălcat codul deontologic al magistraţilor când a folosit formularea "inculpaţi de rang înalt".

Augustin Lazăr a precizat că decizia plenului CSM este nelegală şi o va ataca în instanţă. 
 

×
Subiecte în articol: judecata daniel dragomir Augustin Lazar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close