Antena 3 CNN Actualitate Daniel Dragomir a depus plângere penală împotriva unor ofiţeri SRI şi procurori: „Cred că doamna Kovesi va trebui să răspundă penal”

Daniel Dragomir a depus plângere penală împotriva unor ofiţeri SRI şi procurori: „Cred că doamna Kovesi va trebui să răspundă penal”

Daniel Dragomir a depus plângere penală împotriva unor ofiţeri SRI şi procurori: „Cred că doamna Kovesi va trebui să răspundă penal”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    30 Mai 2018   •   13:56

Daniel Dragomir a depus plângere penală împotriva procurorilor care ar fi sabotat România prin abuzurile din justiţie.

Fostul colonel SRI reclamă protocolul secret dintre DNA şi SRI.

„Plângerea este depusă, deţin şi probele necesare ca să arăt modul în care şi-au derulat activitatea în echipe mixte, în planuri comune de acţiune dintre SRI şi DNA, în special, şi cum se trimiteau note de informare clasificate, care ajungeau la judecători. Nu erau puse la dispoziţia apărătorilor sau inculpaţilor în aşa fel încât să securizeze condamnările. Plângerea se referă la perioada în care eu eram activ şi, mai ales, la perioada în care eu nu mai eram activ. (..) În situaţia în care Parchetul General va considera necesar şi va începe o investigaţie în acest caz, voi reveni. În situaţia în care parchetul nu va face ceea trebuie, adică va băga sub preş, plângerea o voi face publica şi o veţi vedea cu toţii”, a declarat Daniel Dragomir după de a depus plângerea.

Acesta susţine ca are probe suficiente astfel încât să fie chemați la Parchet atât Florian Coldea cât şi șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Cred că doamna Kovesi va trebui să răspundă penal pentru faptele domniei sale şi pentru ceea ce a făcut în România în ultimii ani împotriva propriilor cetăţeni şi a abuzurilor în care le-a comis”, a spus Dragomir.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close