Antena 3 CNN Actualitate Daniel Dragomir, dat în urmărire internaţională. Fostul ofiţer al SRI, căutat în toată lumea după ce a fugit cu o zi înainte de condamnare

Daniel Dragomir, dat în urmărire internaţională. Fostul ofiţer al SRI, căutat în toată lumea după ce a fugit cu o zi înainte de condamnare

Fostul ofiţer de informaţii, Daniel Dragomir a fost dat în urmărire internaţională în această după amiază. În ceea ce o priveşte pe soţia lui, autorităţile ar putea anula condamnarea cu suspendare.

Daniel Dragomir, dat în urmărire internaţională. Fostul ofiţer al SRI, căutat în toată lumea după ce a fugit cu o zi înainte de condamnare
Sursa foto: DanielDragomir/Facebook
19 Iun 2020   •   17:30

Roxana Ciucă, reporter Antena 3, a luat un interviu în exclusivitate soacrei și fiului cel mare al lui Daniel Dragomir, care au oferit mai multe detalii pe acest subiect.

''În exclusivitate pentru Antena 3, familia soţilor Dragomir, în speţă soacra lui Daniel Dragomir, dar şi fiul cel mare de 19 ani care astăzi a mers să se înscrie pentru examenul de Bacalaureat, au spus că nu mai ştiu nimic de ieri de la prânz de părinţii lor, pentru că, ieri la prânz, nu şi-au luat la revedere, nu şi-au luat haine, pur şi simplu au anunţat că merg la cumpărături şi nu s-au mai întors, iar la telefon nu răspunde nimeni.

Surse vin şi afirmă că cei doi soţi ar fi părăsit România cu maşina prin Arad şi s-ar fi întâmplat acest lucru cu o zi înainte ca magistraţii Curţii de Apel din Bucureşti să dea pronunţarea, în speţă pentru Daniel Dragomir, de trei ani şi zece luni de închisoare cu executare şi pentru soţia sa, doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare.

În urmă cu doar câteva clipe, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis un mandat internaţional pe numele lui Daniel Dragomir. Fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii este căutat acum în toată lumea, după ce nu a fost găsit la nivel naţional'', a transmis Roxna Ciucă.

×
Subiecte în articol: daniel dragomir
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close