Antena 3 CNN Actualitate Daniel Dragomir, despre cazul audierilor VIP: Declarațiile lui Coldea și Kovesi se contrazic

Daniel Dragomir, despre cazul audierilor VIP: Declarațiile lui Coldea și Kovesi se contrazic

Daniel Dragomir, despre cazul audierilor VIP: Declarațiile lui Coldea și Kovesi se contrazic
14 Mar 2018   •   16:11

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir face acuzaţii grave şi spune că, prin audierile bombă în dosarul Black Cube, se încearcă de fapt denigrarea directorului SRI, Eduard Hellvig. 

Mai mult, Dragomir susține că Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea au dat declarații care se bat cap în cap. Cei doi ar fi dat declaraţii contradictorii în privinţa rolului șefului SPP, Lucian Pahonțu, în toată operațiunea.

”Cred că directorul SRI a fost audiat pentru a fi murdărit. Am spus încă din septembrie că se încearcă murdărirea și atragerea lui în tot acest dosar.

Domnul Coldea a fost audiat, că poate știe și el ceva în acest dosar Black Cube. Doamna Kovesi a fost audiată la solicitarea mea. Cred că domnul Coldea și doamna Kovesi au fost cam ocupați cu declarațiile, iar declarațiile celor doi se bat cap în cap.

Solicit DIICOT să trimită acest dosar în judecată, dacă nu mai au și alți oameni de audiat, pentru că în caz contrar tot acest dosar este doar o tentativă de murdărire a șefului SRI.

Contradiția între cei doi se referea la domnul Pahonțu. Se bat cap în cap declarațiile celor doi cu privire la rolul jucat de SPP în acest caz.

DIICOT caută un spectacol, se caută să se arunce praf în ochi cu acest dosar. Probabil că vom afla cine face aceste jocuri și cine are interese”, a declarat Daniel Dragomir, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: caz audieri declaraţii Coldea Kovesi
Parteneri
Alertă naţională: Gaz radioactiv în 25% din școli și grădinițe
x close