Antena 3 CNN Actualitate Daniel Dragomir, dezvăluire-șoc: „Călin Popescu Tăriceanu a fost interceptat pe mandate de siguranță națională la solicitarea SRI”

Daniel Dragomir, dezvăluire-șoc: „Călin Popescu Tăriceanu a fost interceptat pe mandate de siguranță națională la solicitarea SRI”

Daniel Dragomir, dezvăluire-șoc: „Călin Popescu Tăriceanu a fost interceptat pe mandate de siguranță națională la solicitarea SRI”
24 Sep 2018   •   16:40

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a venit cu noi precizări despre spionarea lui Călin Popescu Tăriceanu, pe atunci premier și vicepreședinte CSAT.

„În luna decembrie 2017, am făcut o conferință de presă în care am prezentat acel mandat obșinut de DNA, pe 80 de persoane, printre care și Tăriceanu și care era eliberat în dosarul Microsoft. Dosarul de la Brașov nu are legătură cu Microsoft. În perioada 2007-2013, Călin Popescu Tăriceanu a fost interceptat pe mandate de siguranță națională la solicitarea SRI. S-a solicitat interceptare și filmare audio, video și localizare și instalare de mijloace tehnice la domicilul, reședința domnului Tăriceanu. Dacă s-a solicitat, s-a și implementat. Aceste lucruri nu se puteau întâmpla fără știința șefului CSAT (n.r Traian Băsescu)”, a declarat Dragomir pentru Antena 3.

×

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close