Antena 3 CNN Actualitate Daniel Dragomir, dezvăluiri despre Black Cube: „Kovesi nu a dat nici o explicație în acest dosar“

Daniel Dragomir, dezvăluiri despre Black Cube: „Kovesi nu a dat nici o explicație în acest dosar“

Daniel Dragomir, dezvăluiri despre Black Cube: „Kovesi nu a dat nici o explicație în acest dosar“
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
06 Oct 2017   •   18:57

Dezvăluiri uluitoare au fost făcute în cadrul emisiunii „La Ordinea Zilei. Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir a declarat că el este singura persoană din dosarul Black care a primit control judiciar în dosarul Black Cube, în care și Laura Codruța Kovesi are calitatea de martor. 

Dragomir o acuză pe șefa DNA că sfidează legea, mai ales că aceasta nu s-a prezentat deloc la DIICOT, cu toate că a fost citată încă din data de 11 aprilie 2017, în calitate de martor.

Mai mult, Dragomir spune că Laura Codruța Kovesi ar fi trimis doar o hârtie, în care a specificat că are treabă și nu poate să se prezinte.

„Sunt singura persoană din dosar care are măsura preventivă, dar ceilalți inculpați nu au nici o măsură preventivă, vin în gașcă. Mi se pare sfidător, chiar sfidător.  O să spun lucruri din Black Cube. Am făcut în martie anul acesta  o cerere de reaudiere a martorei Laurei Codruta Kovesi. Ea este martoră de la începutul dosarului.Pentru că a a spus pe la toate posturile de televiziune, că s-au plătit milioane de euro, că știe cine a plătit milioane de euro și că ar fi oameni de afaceri în spatele meu. Nu exista nimeni în spatele meu. Am făcut o cerere de audiere, am solicitat DIICOT să vină doamnă Kovesi sa spună tot ce știe. Codruța Kovesi a fost citată pentru 11 aprilie 2017 dar a trimis o hârtie și a spus că are treaba și nu poate sa vină. Mi se pare sfidător că în statul român în 2017, o persoană să nu vină nici în Parlament, să nu vină nici la DIICOTcând este chemată. Observam în schimb că ducem bătrâne de 90 de ani ca să fie martori“, a spus Dragomir în fața sediului DIICOT.

În opinia jurnalistului de la Evenimentul Zilei, Daniel Curea, Laura Codruța Kovesi ar evita să ajungă la DIICOT pentru că au ieșit la iveală noi date și informații.

„Evită. Își dorește să nu mai calce pe acolo în povestea Black Cube și Dragmori la fel de mult cum nu-și dorește să calce în Parlament. Dacă ajunge la DIICOT pot să i se pună niște intrebări care au apărtu din niște chestiuni recente. Au apărut informații noi, probe, documente potrivit cărora, fostul soț al lui Kovesi,  Bebe Kovesi a fost băgat până în gât în autostrada Sibiu- Orăștie care s-a surpat. Mai mult, au ieșit la iveală că niște oameni au făcut niște denunțuri la DNA, serioase cu probe cu facturi cu hârtii. Cei de la Blak Cube, israelienii, evreii care au venit, ar fi venit  se pare doar de acoperire, că toate datele acelea existau deja și ar fi venit doar de acoperire. Atrag atenția asupra acestor noi aspecte. De aceea evită să ajungă în Parlament, de aceea îi recomandă doamna Tițian ca să vorbească“, a declarat Daniel Curea.

 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close