Antena 3 CNN Actualitate Daniel Funeriu: Vom prezenta sindicatelor măsurile care se vor lua, cel târziu vineri (VIDEO)

Daniel Funeriu: Vom prezenta sindicatelor măsurile care se vor lua, cel târziu vineri (VIDEO)

Daniel Funeriu: Vom prezenta sindicatelor măsurile care se vor lua, cel târziu vineri (VIDEO)
12 Ian 2010   •   14:10

Ministerul Educaţiei nu renunţă la ideea de reducere a 15.000 de posturi din sistem anul acesta. Sindicatele resping categoric ideea şi spun că măsurile anunţate de Ministerul Învăţământului vor duce la scăderea calităţii Educaţiei. Daniel Funeriu susţine că măsurile care vor fi aplicate le vor fi comunicate liderilor sindicali joi, cel târziu vineri.

O nouă întâlnire între sindicalişti şi reprezentanţii Ministerului a avut loc marţi. În urma acesteia, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat că vor exista două seturi de măsuri. Un prim tip se realizează la nivelul inspectoratelor şcolare, care nu necesită intervenţia Ministerului. Cel de-al doilea tip de măsuri este cel prezentat în urmă cu o săptămână de către ministrul Funeriu.

Daniel Funeriu a mai precizat că, până joi, cel târziu vineri, Ministerul va analiza datele care vin din partea inspectoratelor şi va decide asupra măsurilor cu care va merge în dialog social.

Liderii sindicali spun că măsurile anunţate de minister vor duce la scăderea calităţii educaţiei şi nu vor ajuta elevii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Daniel Funeriu sindicate masuri educatie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close