Antena 3 CNN Actualitate Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals: „Nu doar că îi pare rău, dar el a înțeles că e legal ceea ce face”

Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals: „Nu doar că îi pare rău, dar el a înțeles că e legal ceea ce face”

Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals: „Nu doar că îi pare rău, dar el a înțeles că e legal ceea ce face”
Sursa foto: Foto: Facebook
09 Feb 2019   •   11:41

Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals Matteo Politi, a făcut o serie de precizări legate de acesta la Antena 3. Potrivit acestuia, bărbatului care s-a dat drept medic îi pare rău pentru ceea ce a făcut, dar a crezut în tot acest timp că ceea ce face era legal. 

„Vreau să îmi justific apărarea față de clientul meu, în sensul că în nicio modalitate actele mele de apărare nu vor fi în a apăra infracțiunile, ci drepturile unui om pe care fiecare fintre noi le are. Așadar, nu va fi din partea mea o toleranță a ceea ce înseamnă infracțiunile comise de acest om, ci în mod firesc de apărare a drepturilor lui. 

Citind ieri motivele pentru care a fost adus în stare de detenție preventivă, înțeleg că e vorba de 5-6 persoane în raport cu care ar fi avut acte cu caracter medical într-o perioadă de 2-3 ani și, pe de altă parte, un contract de închiriere care ar fi stat la baza respectivei arestări preventive. Atât am văzut și atât există. 

Din discuția pe care am avut-o, am înțeles nu doar că îi pare rău, ci că a înțeles că ceea ce face, face legal. El mi-a subliniat că atunci când a venit să practice în România, a contactat un avocat care s-a ocupat de demersurile legale pentru ca el să lucreze legal. Așa că el a înțeles că e legal ceea ce face”, a spus avocatul medicului fals, Daniel Ionașcu.

×
Subiecte în articol: fals avocatul
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close