x close

Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals: „Nu doar că îi pare rău, dar el a înțeles că e legal ceea ce face”

09 Feb 2019   •   11:41
Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals: „Nu doar că îi pare rău, dar el a înțeles că e legal ceea ce face” Foto: Facebook

Daniel Ionașcu, avocatul medicului fals Matteo Politi, a făcut o serie de precizări legate de acesta la Antena 3. Potrivit acestuia, bărbatului care s-a dat drept medic îi pare rău pentru ceea ce a făcut, dar a crezut în tot acest timp că ceea ce face era legal. 

„Vreau să îmi justific apărarea față de clientul meu, în sensul că în nicio modalitate actele mele de apărare nu vor fi în a apăra infracțiunile, ci drepturile unui om pe care fiecare fintre noi le are. Așadar, nu va fi din partea mea o toleranță a ceea ce înseamnă infracțiunile comise de acest om, ci în mod firesc de apărare a drepturilor lui. 

Citind ieri motivele pentru care a fost adus în stare de detenție preventivă, înțeleg că e vorba de 5-6 persoane în raport cu care ar fi avut acte cu caracter medical într-o perioadă de 2-3 ani și, pe de altă parte, un contract de închiriere care ar fi stat la baza respectivei arestări preventive. Atât am văzut și atât există. 

Din discuția pe care am avut-o, am înțeles nu doar că îi pare rău, ci că a înțeles că ceea ce face, face legal. El mi-a subliniat că atunci când a venit să practice în România, a contactat un avocat care s-a ocupat de demersurile legale pentru ca el să lucreze legal. Așa că el a înțeles că e legal ceea ce face”, a spus avocatul medicului fals, Daniel Ionașcu.

Citeşte mai multe despre:

fals avocatul
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati