Daniel Osmanovici este la jumătate de drum. Au trecut 19 ore, urmează alte 18 din MARATON

de G.S.    |    30 Noi 2014   •   00:54
Colegul nostru de la Observator, Daniel Osmanovici, face un gest special pentru Kassandra, o fetiţă greu încercată de soartă, chinuită chiar de bunica ei. 
 
Fetiţa are oasele distruse de bătăi şi trupul plin de proteze, dar nu şi-a pierdut speranţa. Daniel Osmanovici are de gând să stabilească un nou record, pentru cel mai lung buletin meteo din lume. Mai exact, Daniel va sta în emisie 37 de ore, pentru cele 36 de intervenţii chirurgicale pe care le-a avut Kassandra până acum şi pentru cea de-a 37-a, care urmează.

URMĂRIŢI MARATONUL LUI DANIEL OSMANOVICI ÎN DIRECT
 
Dar Daniel Osmanovici nu este singur în acest demers. Ce vedete i s-au alăturat pe acest drum şi ce i-au transmis micutei, aflati din materialul următor: 


Kassandra a aflat cum este sa ai o familie iubitoare, abia dupa 15 ani, cand a fost infiata de fostul fotbalist, Iosif Rotariu si de sotia lui. 
 
Mama ei naturala o abandonase, iar fetita devenise o povara pentru bunica ei care a malatratat-o fara mila. Femeia a batut-o fara mila pana i-a rupt oasele si a tinut-o nemancata. 
 
Durerea pe care a indurat-o aceasta copila era cu atat mai mare, cu cat ea mai suferea si de o boala care macina oasele. Pana acum, Kassandra a trecut peste 36 de operatii iar acum se mai pregateste pentru inca una.

Parteneri
x close