Antena 3 CNN Actualitate Daniel Uţă i-a scuipat pe jurnalişti înainte de a intra în sala de judecată (VIDEO)

Daniel Uţă i-a scuipat pe jurnalişti înainte de a intra în sala de judecată (VIDEO)

Daniel Uţă i-a scuipat pe jurnalişti înainte de a intra în sala de judecată (VIDEO)
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Sep 2010   •   20:46

Danezu', cel care a băgat în comă un poliţist, se răzbună pe toţi care îi încurcă afacerile. Agentul pe care l-a lovit cu o sticlă în cap este şi acum în comă la Floreasca. Iar noii duşmani îi sunt jurnaliştii. Iritat că i se filmează faţa, George Daniel Uţă, zis Danezu', i-a scuipat pe jurnalişti la intrarea în sala unde urma să se judece recursul de eliberare.

După o deliberare de câteva ore, pentru magistraţi a fost clar. George Daniel Uţă, zis Danezu', rămâne în arest în următoarele 29 de zile. Avocatul tânărului a încercat să îi îmbuneze pe judecători spunându-le că Danezu l-a confundat pe poliţist atunci când l-a bătut, crezând că este un al duşman de-al lui.

Apoi, el a insistat că nu reprezintă un pericol public la cei 22 de ani ai săi şi că a fost sincer în timpul derulării anchetei. Apărătorul a subliniat şi ideea căDanezu' a devenit un mic Passaris, din cauza mediatizării excesive a cazului. Comportamentul lui de azi, arată exact contrariul.

De când jurnaliştii tot încearcă să îi ia o declaraţie, Danezu' se prezintă în faţa magistraţilor tot mai nervos. Azi dimineaţă şi-a ieşit din minţi când a aflat că este pus să aştepte la rând. Îmbrăcat în acelaşi trening de când a fost încătuşat, Danezu' e tare înfuriat. Înconjurat de mascaţi şi poliţişti, îşi pierde răbdarea în faţa jurnaliştilor.

Din boxa inculpaţilor n-a scos un cuvânt. Nu suportă jurnaliştii. Le aruncă priviri de pură ură. A vorbit avocatul în locul său.

Cât despre ce s-a întâmplat în dimineaţa în care l-a bătut pe poliţistul de la investigaţii criminale, avocatul spune că Uţă l-a confundat pe poliţist cu un ?duşman?, beat fiind.

Avocatul uită de dosarul penal în care Danezu'e cercetat penal că a lovit un tânăr în Eforie, tot în cap.

Apărătorul lui Uţă a cerut eliberarea clientului său cu obligaţia de a nu părăsi ţara. L-a caracterizat un băiat relativ cuminte, fără rele intenţii.  Procurorii spun însă altceva.

Observator

×
Subiecte în articol: magistrati avocat politist jurnalisti
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close