x close

Daniel Zamfir, în cazul incidentului de la Spitalul Floreasca: "Se vorbește de vina profesorului Beuran în decesul femeii de la Floreasca. Băi, mizerabililor!"

06 Ian 2020   •   18:24
Daniel Zamfir, în cazul incidentului de la Spitalul Floreasca: "Se vorbește de vina profesorului Beuran în decesul femeii de la Floreasca. Băi, mizerabililor!" foto- captură Antena 3

Senatorul Daniel Zamfir a reacționat în cazul scandalului de la Spitalul Floreasca, izbucnit după ce o femeie a luat foc pe masa de operație. În urma incidentului, chirurgul Mircea Beuran a fost demis. 

Daniel Zamfir i-a taxat pe parlamentarii Florin Roman (PNL) și Ion Stelian (USR), după reacțiile pe care le-au avut în cazul profesorului Beuran.

”MIZERABILII. Pe scenariul "Mor oamenii din cauza coruptiei/incompetentei", doi mizerabili, unul de la PNL, Florin Roman, si altul de la USR, Ion Stelian, vorbesc de vina prof Beuran in decesul femeii de la Floreasca. Bai, mizerabililor!

Prof Beuran a preluat-o pe femeie - un caz in care nu se baga nimeni, avand in vedere cancerul avansat, la rugamintea prof. Lascar - si nici nu a fost in sala de operatii in momentul nefericitului eveniment. Sa nu vorbesti de faptul ca femeia suferea de o boala incurabila intr-un stadiu avansat, fiind la a treia operatie si sa folosesti din nou o drama si sa te urci pe un cadavru de pe care sa strigi iarasi "la puscarie" arata mizeria umana a tuturor celor care au gasit un prilej sa plateasca polite sau sa castige capital politic”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:

Daniel Zamfir spitalul Floreasca
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati