Antena 3 CNN Actualitate Dans pe plajă la Constanța, amendat de polițiști. Protagonistul, un fost senator

Dans pe plajă la Constanța, amendat de polițiști. Protagonistul, un fost senator

La Constanța polițiștii au intrat în alertă, după ce soția unui fost senator a postat pe Facebook un filmuleț în care cei doi apar la o masă, pe un dig, unde beau șampanie apoi dansează.

Dans pe plajă la Constanța, amendat de polițiști. Protagonistul, un fost senator
12 Apr 2020   •   19:57

Fostul senator din Constanța, Christian Gigi Chiru, a hotărât să își sărbătorească soția într-un mod inedit. Acesta a dus-o la malul mării, iar ce a urmat a fost desprins din filmele de dragoste.

Oamenii legii s-au autosesziat și fac cercetări să vadă dacă e vorba de vreo infracțiune. Ulterior, postării au apărut și comentarii pro și contra. Soția a venit și cu lămuriri unde zice că filmarea a fost făcută în curtea proprie, iar ulterior a spus că e un filmuleț mai vechi și a vrut să demonstreze că ”dragostea învinge orice, chiar și covid-19”.

Reacția autorităților:

Ca urmare a apariției în spațiul public a unor imagini în care două persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancționate contravențional, pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

×
Subiecte în articol: dans
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close