Antena 3 CNN Actualitate Dănuţă Chelu, acuzat de crima din Bărbuleşti, rămâne în arest

Dănuţă Chelu, acuzat de crima din Bărbuleşti, rămâne în arest

Dănuţă Chelu, acuzat de crima din Bărbuleşti, rămâne în arest
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    09 Ian 2012   •   16:06

Dănuţă Chelu rămâne în arest, a decis Curtea de Apel Bucureşti. Chelu a împuşcat mortal în cap un bărbat din Bărbuleşti, pe 1 ianuarie.

Decizia Tribunalului Ialomiţa a fost contestată de Daniel Chelu cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa i-a respins recursul, astfel că Daniel Chelu rămâne în continuare în arest preventiv.

Pe 4 ianuarie, principalul suspect în cazul crimei de la Bărbuleşti, Daniel Chelu, a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri, după ce l-a împuşcat pe Sorin Radu, în timpul conflictului dintre două grupuri de romi din Bărbuleşti. Cu o zi înainte, bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de omor calificat. El este acuzat că l-a împuşcat în cap pe bărbatul de 35 de ani. 

Tot marţi, după ce au scotocit toată comuna, poliţiştii au găsit o armă de vânătoare într-un şanţ lângă şcoala din Bărbuleşti, posibil chiar arma crimei. Până acum în acest caz au fost arestate preventiv opt persoane, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

În noaptea de 1 ianuarie, un interlop a fost împuşcat mortal la Bărbuleşti, în apropiere de Urziceni, după ce două clanuri rivale şi-au reglat conturile în stil mafiot. În urma incidentului, o femeie a fost târâtă cu o maşină, iar alte două persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Bărbatul a fost împuşcat cu o puşcă de vânătoare. El a fost dus la spitalul din Urziceni, însă a murit înainte ca medicii să poată face ceva. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avea nouă copii.

Primele cercetări ale procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomiţa arătau că incidentul a început în momentul în care copiii din cele două grupuri s-au certat pe stradă, iar între părinţii acestora a izbucnit apoi un scandal. În conflict s-au folosit arme de foc şi obiecte contondente.

Comuna Bărbuleşti este cunoscută pentru scandalurile între clanurile de romi. Numai anul trecut, au avut loc cel puţin zece conflicte între clanuri.

×
Subiecte în articol: omor crima
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close