Antena 3 CNN Actualitate Darius Vâlcov: Dacă se va descoperi că am luat măcar 1 leu de la Bercea, îmi dau demisia

Darius Vâlcov: Dacă se va descoperi că am luat măcar 1 leu de la Bercea, îmi dau demisia

de S.T.    |    25 Iun 2014   •   23:29

Senatorul PSD Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei din partea PDL, a declarat, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", că nu a luat niciodată bani de la Bercea.

"Nu am avut vreo legătură şi nu am luat niciun leu de la Bercea Mondial. Ne-am luptat ca acest clan să nu pună mâna pe Slatina”, a spus Vâlcov, miercuri seară, la Antena 3.

Am avut o întâlnire cu Bercea într-o conferinţă de presă. A intrat peste mine şi a început să mă ameninţe pe mine şi pe familia mea(...). Dacă se va descoperi că am luat măcar 1 leu de la acest Bercea sau de la vreun interpus, sunt gata să îmi dau demisia", a mai spus fostul primar.

Numele senatorul apare în dosarul Bercea Mondial cu informaţia că ar fi luat bani de la interlop. Bercea a notat într-un carneţel când a dat bani, cui i-a dat şi sumele pe care le-a dat. Potrivit însemnărilor din acel carneţel, fostul primar al Slatinei, Darius Bogdan Vâlcov, ar fi primit 800 de milioane de lei.

Vezi AICI ediţia integrală “Sinteza Zilei”, cel mai urmărit talk show din România

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close