Antena 3 CNN Actualitate Darius Vâlcov, învins în instanță. Ce nu are voie să facă fostul ministru

Darius Vâlcov, învins în instanță. Ce nu are voie să facă fostul ministru

Darius Vâlcov, învins în instanță. Ce nu are voie să facă fostul ministru
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Iul 2016   •   21:34

Tribunalul Olt a respins miercuri cererea fostului ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov, de a părăsi ţara şi a menţinut măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de acesta, potrivit soluţiei postată pe portalul instanţei. 

”Respinge solicitarea de încetare a obligaţiei de a nu părăsi ţara formulată de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan. (...) Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a ”controlului judiciar” privind pe inculpatul Vâlcov Darius Bogdan (...). menţine măsura preventivă a controlului judiciar şi a obligaţiile stabilite în sarcina inculpatului prin Ordonanta 91/P/2015 din 16.11.2015 a Parchetului de pe lânga ÎCCJ - DNA, respectiv: (...) d) să nu depăşească limita teritoriala a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar în faţa căruia se afla cauza. e) să nu se apropie de martori şi să nu ia legatura direct sau indirect cu aceştia, respectiv cu respectiv cu : Barbu Dorina Cristina - Bărbulescu Ionuţ - Chiriţă Ilie - Ghenciu Cristian-Marian - Langa Bogdan Graţian - Barbu Adi-Florinel - Păduraru Natalia - Păduraru Alexandru - Prina Minel Florin - Rotea Cătălin Ştefan - Şuşala Lucian Petruţ - Timofte Petre Bogdan - Melinte Alexandru - Mocanu Marian Alexandru - Păduraru Cristian - Ramba Andrei Ovidiu - Ramba Christian Virgil”, se precizează în soluţia pronunţată miercuri de magistraţii de la Tribunalul Olt. 

Soluţia dată de Tribunalul Olt poate fi contestată. 

În dosarul aflat la Tribunalul Olt, Darius Vâlcov este trimis în judecată pentru fapte de corupţie, termenul pentru administrarea probatoriului fiind fixat pe 14 septembrie. 

Vâlcov mai este trimis în judecată şi într-un dosar de infracţiuni de corupţie aflat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Şi în acest dosar Vâlcov este sub control judiciar, dar în respectiva cauză magistraţii i-au înlăturat interdicţia de a părăsi ţara.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Darius Valcov control judiciar coruptie
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close