Antena 3 CNN Actualitate Dată dispărută după ce și-a abandonat fetița de șase ani la o vecină și a fugit de acasă cu un alt bărbat

Dată dispărută după ce și-a abandonat fetița de șase ani la o vecină și a fugit de acasă cu un alt bărbat

O femeie Gorj, a fost dată dispărută, de soțul ei, după ce și-a lăsat fetița de șase ani la o vecina, după care a plecat de acasă. După mai bine de șapte zile aceasta a fost găsită în altă localitate cu un alt bărbat.

Dată dispărută după ce și-a abandonat fetița de șase ani la o vecină și a fugit de acasă cu un alt bărbat
Sursa foto: Getty Images
de Viorel Aydan Cioroi    |    23 Iul 2021   •   10:13

Femeia de 32 de ani locuia în comuna Borăscu, din judeţul Gorj. Aceasta a fost dată dispărută de soț, miercuri, după șapte zile, după ce a plecat la serviciu și nu s-a mai întors.

Oamenii legi au descoperit femeia, la domiciliul altui bărbat, în comuna Turceni. Conform anchetatorilor, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că femeia ar fi plecat de la locuinţa comună la data de 15 iulie a.c., lăsând-o pe fiica sa minoră, în vârstă de  6 ani, la o vecină, care locuieşte la circa 200 metri de imobilul său.

Din verificări s-a stabilit că femeia obişnuia să părăsească domiciliul fără a-l anunţa pe concubinul său sau pe alte persoane, pentru perioade cuprinse între 3-4 zile şi 3 săptămâni“, au anunţat poliţiştii.  

Femeia a spus că nu intenționează să se mai întoarcă la Borăscu, pentru că se află deja în altă relație, cu bărbatul la care a fost găsită.

Protecția copilului a cercetat cazul, dicutând cu ambii părinți și a stabilit că tatăl se va ocupa de acum de fetiță, după ce mama a a sus ca nu dorește să aibă copilul în îngrijire.

“Am evaluat situația, am discutat cu ambii părinți. Din păcate, mama nu dorește să revină la domiciliu, fiind într-o altă relație.

Copilul a rămas în grija tatăului, care va fi sprijinit de nașa de botez, de care fetița este foarte atașată. Și până acum a fost foarte atentă la nevoile copilului”, a spus Lidia Bârsanu, psiholog la DGASPG Gorj, conform pandurul.ro
 

×
Subiecte în articol: femeie Gorj disparuta copil
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close