Antena 3 CNN Actualitate Data la care ar putea fi votată moțiunea PSD! Daniel Tudorache a făcut marele anunț

Data la care ar putea fi votată moțiunea PSD! Daniel Tudorache a făcut marele anunț

Chiar în aceste momente are loc Congresul PSD, iar liderii se întrec în declarații, care mai de care mai incitante. Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 și actualul candidat al PSD pentru această funcție a anunțat și data la care ar putea fi votată moțiunea PSD.

Data la care ar putea fi votată moțiunea PSD! Daniel Tudorache a făcut marele anunț
Sursa foto: Facebook / Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    22 Aug 2020   •   10:45

”Eu îl cunosc foarte bine pe Ludovic Orban, am fost colegi în USL și știu cum gândește. Deja a apelat ”la un prieten” și a sesizat Curtea Constituțională. El se agață inclusiv de faptul că Iohannis i-a promis că tot el va fi premier, indiferent de rezultatul moțiunii de cenzură.

Eu cred că această moțiune va trece. Pe 7 septembrie va fi votată moțiunea, iar de pe data de 8 septembrie ne apucăm să reparăm ceea ce a stricat acest Guvern”, a spus Daniel Tudorache, la Antena 3.

Cine sunt candidații PSD la sectoarelele Capitalei. Daniel Tudorache printre ei


”Susțin întrreaga echipă, o susțin pe Gabriela Firea, îl susțin pe domnul Tudorache, primarul Sectorului 1, îl susțin pe Cristi Popescu, vice-priamrul Sectorului 2, îl susțin pe domnul Aurelian Bădulescu vice-priamrul Capitalei, pe Daniel Băluță, primarul sectorului 4, pe Daniel Florea, primarul sectorului 5 și nu în ultimul rând pe prietenul și colegul meu, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu.

Vă doresc succes. Întreaga echipă a PSD e alături de voi și vreau încă odată să le arătați oamenilor de ce sunteți în stare”, a conchis Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Daniel Tudorache motiune
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close