Antena 3 CNN Actualitate David Garret revine în România. Show excepțional!

David Garret revine în România. Show excepțional!

Celebrul violonist David Garrett revine anul viitor în România. Pregătiţi-vă pentru două concerte excepţionale la Bucureşti şi Cluj-Napoca, în cadrul Turneului Mondial „UNLIMITED LIVE".

David Garret revine în România. Show excepțional!
24 Dec 2019   •   12:27

Fanii sunt aşteptaţi pe 21 octombrie 2020, la Sala Palatului din Capitală, iar pe 23 octombrie 2020, la BT Arena din Cluj-Napoca. Biletele din cele două oraşe au fost puse deja în vânzare. Anul trecut, David Garrett, a cucerit publicul român cu două spectacole sold-out.

Pentru aniversarea celor 10 ani de concerte care imbina muzica moderna cu cea clasica, DAVID GARETT și trupa sa vor continua show-ul exceptional ,,UNLIMITED-LIVE" în România chiar anul viitor. Cu aceasta ocazie, violonistul recunoscut in intreaga lume a transmis un mesaj special de sarbatori pentru fanii sai.

Spectacol magic susţinut de David Garret dar si cele mai emoţionante interpretări ale celor mai apreciate hituri internaţionale vor fi susţinute pe 21 octombire la Sala Palatului din Bucureşti şi pe 23 octombrie la BT Arena Cluj. Biletele au fost deja puse la vânzare şi pot fi achiziţionate online.

Biletele pentru show-ul „UNLIMITED LIVE" din cele două orașe au fost puse în vânzare la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, precum și de la oricare dintre magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Cărturești, Humanitas și benzinăriile OMV.

După succesul răsunător înregistrat în 14 țări, pornind din Germania, țara sa natală și ajungând în țări precum Italia, Polonia, Turcia sau Israel, David Garret va continua turneul „UNLIMITED -LIVE" și în anul 2020, ducând spectaculoasele concerte crossover pe întreg mapamondul în cadrul turneului aniversar.

Pe David Garret îl veți putea și pe Antena 3, în seara de 2 ianuarie, într-un concert extraordinar.

David Garret revine în România. Show excepțional!

×
Subiecte în articol: Antena 3 david Garret
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close