Antena 3 CNN Actualitate De ce este David Popovici atât de bun. Explicația astrologului Cristina Demetrescu

De ce este David Popovici atât de bun. Explicația astrologului Cristina Demetrescu

David Popovici a devenit dublu campion mondial la Campionatele Mondiale de la Budapesta, desfășurate la Duna Arena și ajuns astfel una dintre cele mai mari revelații din sportul românesc, și nu numai, din ultimii ani. Astrologul Cristina Demetrescu explică ce se află în spatele succesului uriaș al tânărului de doar 17 ani.

De ce este David Popovici atât de bun. Explicația astrologului Cristina Demetrescu
de Gabriel Dano    |    23 Iun 2022   •   17:07

"Devenim ce gândim. Mentalitatea acestui băiat nu are ezitări și totul a plecat de la o afecțiune medicală. Când alți părinți intră in panică, ai lui David Popovici au rămas cu picioarele pe pământ. O lecție de viață despre faptul că nimic nu e întâmplător, despre faptul că sacrificiul primește răsplată, despre muncă, disciplină militărească, despre iubire și vocație.

'Dacă nu îți place ce faci, mai bine faci altceva. Scurt și pe doi. Căile care te duc spre tine nu sunt cele mai prietenoase, dar cu puțină atenție, se rezolvă. Nu sunt al doilea Aleksandr Popov, sunt primul David Popovici". Excelent! Mulți ani Simona Halep se declara fericită ca a ajuns in finala și că o întâlnește pe Serena Williams și greu a trecut de mentalitatea de locul 2. In sport, din păcate pentru efortul multora, doar locul 1 scrie istorie", a scris Cristina Demetrescu pe pagina sa de socializare.

Câți bani va primi David Popovici de la statul român, după cele două medalii de aur câștigate la campionatele mondiale

Ministerul Tineretului îl va recompensa pe David Popovici pentru cele două titluri de campion mondial la natație câștigate la Campionatul Mondial de la Budapesta.

După ce a câștigat două titluri de campion mondial, David Popovici va fi recompensat pe măsură de Ministerul Tineretului și Sportului.

I s-a cântat imnul național de două ori și s-a întors în România cu două medalii de aur.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

David Popovici va primi câte 56.000 de lei pentru fiecare clasare pe locul 1, deco 112.000 de lei, contravaloarea a peste 22.000 de euro, potrivit AS.ro.

Cu toate acestea, există posibilitatea ca suma să fie dublată de Ministerul Tineretului și Sportului.

De asemenea, dublul campion mondial să fie premiat şi de Dinamo.

Clubul din Ştefan cel Mare îi poate oferi maximum 50% din premiile oferite de Minister, iar COSR poate interveni şi să ofere o sumă de bani în conturile lui David Popovici.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu David Popovici
Parteneri
Horoscop 29 septembrie 2023. Norocoşii zilei
x close