Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat ce face David Popovici, de fapt, în fiecare seară, înainte de culcare

S-a aflat ce face David Popovici, de fapt, în fiecare seară, înainte de culcare

David Popovici a mărturisit ce face, de fapt, în fiecare seară înainte de culcare. Iar detaliul reprezintă încă o dovadă că tânărul este un mare campion şi în afara bazinului.

S-a aflat ce face David Popovici, de fapt, în fiecare seară, înainte de culcare
Sursa foto: Inquam Photos/Alex Nicodim
de Gabriel Dano    |    25 Aug 2022   •   17:07

Cu un an în urmă, înainte să devină atât de cunoscut, David Popovici povestea cât de importantă rămâne pentru școala, pe lângă sportul care i-a adus atâtea satisfacții și aprecierea unei lumi întregi.

Astfel, în fiecare zi, înainte de culcare, Popovici îşi face temele pentru a doua zi. Acest obicei va fi păstrat şi în următoarea perioadă, chiar dacă între timp a devenit dublu campion mondial şi european, scrie as.ro.

David Popovici se pregătește intens și pentru examenul de Bacalaureat, pe care îl va susţine în vara viitoare. „Încerc să adorm până la ora 10. Când am două antrenamente, ajung acasă pe la 7. Voi avea şi teme şi asta o să îmi ocupe destul de mult timp. Poate după 7, mă întâlnesc cu prietena mea, sau vorbim la telefon şi cam asta e. Mai mănânc ceva şi cam asta e. Asta e rutina mea. La un moment dat mă satur de ea. Atunci, plec într-o vacanţă.

Am foarte mulţi colegi care sunt la şcoală cu profil sportiv. Eu sunt la liceul George Coşbuc, la care m-au dus ai mei din clasa a cincea. Am nişte profesori care mă înţeleg. Sunt nişte oameni care înţeleg pasiunile. Dacă nu erau ei, nu le puteam face pe amândouă”, a explicat David Popovici, în cadrul podcastului "Cu Inima la Vedere".

×
Subiecte în articol: David Popovici
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close