Antena 3 CNN Actualitate David Popovici, după știrile false în care se spunea că și-a luat bolid de lux: ”N-am permis și nici mașină”

David Popovici, după știrile false în care se spunea că și-a luat bolid de lux: ”N-am permis și nici mașină”

David Popovici a venit cu clarificări după ce în presă au apărut știri false în care se spunea că și-a cumpărat un bolid de lux.

David Popovici, după știrile false în care se spunea că și-a luat bolid de lux: ”N-am permis și nici mașină”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    11 Oct 2022   •   18:27

”N-am permis și nici mașină, mie îmi place să merg pe bicicletă și vă îndemn pe toți să vă bucurați de plimbările cu bicicleta.

Nu se știe, poate ne întâlnim la o tură”, a transmis David Popovici într-o postare pe Facebook.

Alături de postarea sa, sportivul anului în România, a adăugat și o filmare cu el, mergând pe bicicletă.

Zvonurile potrivit cărora David Popovici și-ar fi achiziționat un ”bolid de lux” au apărut la scurt timp după ce acesta a împlinit 18 ani.

David Popovici a împlinit 18 ani | Sportivul va sărbători alături de mii de suporteri

Sportivul anului în România, David Popovici a împlinit, pe data de 15 septembrie, 18 ani. Acesta a fost sărbătorit la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă, alături de câteva mii de suporteri.

Pentru David, anul 2022 a fost unul fantastic în care a reușit în două luni și jumătate să obțină 13 medalii, dintre care 11 de aur, la cele patru mari competiţii la care a participat.

Campionul a uimit publicul cu ”dubla de aur” realizată în probele de 100 şi 200 m liber la Mondialul de seniori, Europeanul de juniori, Europeanul de seniori şi Mondialul de juniori.

Pe lângă aceste reușite, el este şi deţinătorul recordului mondial la 100 metri liber.

Născut în Bucureşti, David a început înotul la vârsta de patru ani, la bazinul „Lia Manoliu“, deoarece un medic ortoped i-a recomandat acest sport pentru a corecta scolioza aflată în stadiu incipient.

La 9 ani a început să se antreneze la Aqua Team Bucureşti, cu Adrian Rădulescu.

Clubul CS Dinamo, la care este legitimat sportivul, a anunţat că David Popovici va fi sărbătorit la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă împreună cu câteva mii de suporteri.

×
Subiecte în articol: David Popovici
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close