Antena 3 CNN Actualitate De Black Friday, românii au încercat să cumpere şi cu banii pe care nu-i aveau

De Black Friday, românii au încercat să cumpere şi cu banii pe care nu-i aveau

De Black Friday, românii au încercat să cumpere şi cu banii pe care nu-i aveau
24 Noi 2015   •   12:33

De Black Friday, românii au plătit cu cardul fără rezerve, Netopia procesând de 2,5 ori mai multe tranzacții online decât anul trecut și a avut tranzacții respinse în valoare de peste 1,5 milioane euro, pe motiv de fonduri insuficiente, a anunțat compania de plăți digitale, scrie profit.ro.

”Românii au plătit cu cardul fără rezerve, au încercat să plătească fără să verifice dacă au fonduri suficiente. Gândiți-vă că am avut tranzacții respinse în valoare de peste 1,5 milioane euro, pe motiv de fonduri insuficiente. Deci, intențiile de cumpărare erau mult mai mari”, declară Antonio Eram, CEO și fondator NETOPIA mobilPay.

Suma medie cheltuită online cu cardul în ediția din acest an a evenimentului de shopping Black Friday a crescut cu 50% față de ediția din 2014, cînd s-a situat la 340 lei, iar cea mai mare plată online cu cardul s-a ridicat anul acesta la peste 40.000 lei (9.000 euro).

”În ziua de 20 noiembrie, NETOPIA mobilPay a înregistrat tranzacții online cu cardul de 3 ori mai mari și de 2,5 ori mai multe față de Black Friday-ul de anul trecut, iar suma medie cheltuită online s-a ridicat la 500 de lei, față de 340 lei în 2014”.

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close