Antena 3 CNN Actualitate De când ştia Udrea de AMANTA lui Cocoş

De când ştia Udrea de AMANTA lui Cocoş

De când ştia Udrea de AMANTA lui Cocoş
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    14 Feb 2015   •   17:56

În ultimul cuvânt pe care Elena Udrea l-a avut în faţa instanţei care a decis arestarea sa, fost şefă a PMP a vorbit chiar şi de faptul că fostul ei soţ, Dorin Cocoş, avea o amantă încă din anul 2011, cu doi ani înainte de divorţ. 

 
Udrea s-a plâns judecătorilor că nu avea o relaţie normală cu Dorin Cocoş. 
 
Acesta a spus în faţa instanţei că fostul soţ o minţea şi o înşela, şi că procurorii au presupus greşit că ea ştia tot ce face Dorin Cocoş. 
 
 
Udrea s-a plâns de Cocoş în faţa judecătorilor
 
"Elena Udrea a arătat că nu se poate concluziona că toate căsătoriile sunt la fel, că toate familiile sunt la fel, că toţi oamenii acţionează la fel în cuplu, parchetul speculând că soţul venea acasă şi povestea ce a făcut în timpul zilei, ori este evident că nu este aşa. A mai arătat că fostul soţ avea o relaţie stabilă cu doi ani înainte de divorţul, din anul 2013 şi că s-a şi căsătorit la doar două luni după divorţ, astfel că nu avea tipul de relaţie în care îşi spuneau ce făceau în timpul zilei. De asemenea, a învederat că nu ştia unde se duce în vacanţă fostul soţ şi nici nu-i spunea ce afaceri face. (...) Astfel, presupunerea că ştia exact ce face fostul soţ, că venea acasă şi povestea ce tip de afaceri a făcut este eronată".
Sursa: Declaraţie în faţa instanţei
 
De asemenea, fosta şefă PMP a susţinut că Dorin Cocoş nu-i dădea explicaţii în legătură cu veniturile produse, iar atunci când trebuia să completeze declaraţiile de avere se iscau certuri. 
 
În final, Udrea a susţinut că arestarea ei în dosarul Microsoft este o măsură excesivă şi a cerut judecătorilor să fie audiate toate persoanele care au legătură cu acest caz. 
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Dorin Cocos amanta
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close