Antena 3 CNN Actualitate De ce a fost arestată Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obţinută de Antena 3

De ce a fost arestată Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obţinută de Antena 3

De ce a fost arestată Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obţinută de Antena 3
13 Feb 2015   •   17:15
Antena 3 a obţinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea.

Elena Udrea a fost reținută în dosarul Microsoft pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea); trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România), trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro) și spălare de bani.

Curtea Supremă va judeca marţi contestaţia făcută de Elena Udrea faţă de măsura arestului preventiv. Între timp, însă, apropiaţii favoritei lui Băsescu sunt aduşi pe bandă rulantă, la DNA, pentru audieri. Astăzi, au fost aduşi fostul soţ, Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan "Pinalti" şi Adrian Gărdean, om de afaceri care a sponsorizat Gala Bute.

Vă prezentăm fragmente din motivare:












Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor (SNPPC), Dumitru Coarnă, a explicat de ce este de acord cu motivarea judecătorilor în cazul arestării Elenei Udrea.

„Eu cred şi sunt de acord cu motivarea judecătorului. Faptul că nu are antecedente penale, că are studii superioare sau că este bine integrată social, în speţa de faţă, nu micşorează starea de pericol pentru opinia publică”, a precizat  Dumitru Coarnă, invitat în emisiunea 100 de MInute. 



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close