Antena 3 Actualitate De ce amână fostul șef SRI audierea privind alegerile prezidenţiale din 2009?

De ce amână fostul șef SRI audierea privind alegerile prezidenţiale din 2009?

24 Mai 2017   •   14:07
De ce amână fostul șef SRI audierea privind alegerile prezidenţiale din 2009?

Fostul director al SRI, George Maior, a anunţat comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009 că poate veni la audieri în data de 12 iunie, au declarat, pentru News.ro, surse din cadrul comisiei. Iniţial, membri comisiei de anchetă au decis ca Maior să fie invitat pe data de 6 iunie.

Membrii Comisiei au decis, marţi, că George Maior, directorul SRI în 2009, va fi audiat pe 6 iunie. "Astăzi Comisia a decis ca pe data de 6 iunie să fie invitat domnul George Maior la Comisie. Mâine dimineaţă va fi trimisă această invitaţie în mod oficial", a spus Fifor. El a precizat că, cel mai probabil, în aceeaşi săptămână vor fi audiaţi Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, însă o decizie finală nu a fost încă luată.

Comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 va continua săptămâna viitoare audierea lui Mircea Geoană, în dimineaţa zilei de luni, urmând să îi cheme apoi pe Vasile Blaga, Ana Maria Pătru, Neculai Onţanu, Anghel Iordănescu, Marcel Opriş şi alţi politicieni şi diplomaţi implicaţi în procesul electoral.

George Maior nu le-a spus parlamentarilor din Comisia de anchetă de ce nu poate veni pe 6 iunie. Însă, se știe că pe 3 iunie acesta va fi prezent la Cluj, unde vă va fi nașul prefectului de Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close