Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI LOCALE 2016. De ce candidează Marian Vanghelie. Declarații uluitoare

ALEGERI LOCALE 2016. De ce candidează Marian Vanghelie. Declarații uluitoare

ALEGERI LOCALE 2016. De ce candidează Marian Vanghelie. Declarații uluitoare
26 Apr 2016   •   18:44

ALEGERI LOCALE 2016. Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, şi-a depus, marţi, candidatura pentru un nou mandat de primar, afirmând că intră în cursa electorală să îşi reia demnitatea şi că a primit scrisori de susţinere cât a stat în arest.

"Îmi doresc un mandat la primărie pentru că, în primul rând, îi iubesc pe cei din sectorul 5. Nu este prima dată, am mai avut probleme şi la vremea respectivă tot aşa se punea problema, de ar trebui să candidez şi au venit foarte mulţi oameni şi m-au susţinut. Şi am câştigat din primul tur, fiind scrutin electoral în două tururi. (...) Candidez pentru că vreau să îmi iau demnitatea înapoi şi am să ies din politică demn şi cu curaj", a declarat primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, după depunerea candidaturii.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Vanghelie a afirmat că este susţinut în cursa pentru fotoliul de primar de "aproape toţi directorii de învăţământ din sectorul 5", lideri de sindicat şi "oameni din sector".

"Am primit foarte multe scrisori cât am stat la arest. Au venit foarte mulţi oameni la mine acasă. Aici, sunt prezenţi ...inspectoarea de învăţământ şi îi mulţumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordă. Este prima pe lista de consilieri, lângă mine, sunt aproape toţi directorii de învăţământ din sectorul 5, foarte mulţi lideri de sindicat şi oameni din sector. Ei m-au capacitat şi mi-au dat şi puterea de a candida", a mai spus Vanghelie.

ALEGERI LOCALE 2016. Vanghelie a mai susţinut că are în continuare curajul de a se „bate cu sistemul şi cu tot ceea ce se întâmplă în România”.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close