Antena 3 CNN Actualitate De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea

De ce nu a fost Gabriela Firea la nunta fiului lui Liviu Dragnea
04 Sep 2018   •   22:59

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, că le-a promis fiului lui Liviu Dragnea şi prietenei acestuia că va oficia cununia civilă, dar participarea la nuntă ar fi însemnat să îi fie ruşine de ea, având în vedere discuţiile şi mesajele pe care le-a avut cu Liviu Dragnea. Totodată, primarul a precizat că decizia de a nu participa la eveniment a fost luată în familie, nedorind să fie “ipocriţi” şi să participe la o nuntă doar de dragul aparenţelor.

“Am promis celor doi tineri că voi oficia cununia civilă cu mult înainte de a avea ultimele discuţii cu domnul Dragnea, din care a reieşit că nu va schimba nimic în atitudinea faţă de mine, şi am vrut să mă ţin de cuvânt faţă de cei doi tineri, pentru că ei nu au nicio vină şi în continuare consider că nu am făcut un lucru rău. Ar fi fost urât din partea mea să nu oficiez cununia civilă, dar a fi mers la nuntă şi a fi stat la masă, a socializa, mânca, a dansa, a ma simţi bine, ce face omul la nuntă, ar fi însemnat să îmi fie ruşine de mine, având în vedere discuţiile şi mesajele care se întâmplase între mine şi domnul Dragnea”, a afirmat Gabriela Firea, întrebată de ce nu a participat la nunta fiului lui Liviu Dragnea.

Ea a afirmat că decizia de a nu participa la eveniment a luat-o în familie, nedorind să fie “ipocriţi” şi să participe la o nuntă doar de dragul aparenţelor.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close