Antena 3 CNN Actualitate De ce nu au intervenit polițiștii din Timișoara când colegul lor a fost lovit de un interlop. Explicații oficiale

De ce nu au intervenit polițiștii din Timișoara când colegul lor a fost lovit de un interlop. Explicații oficiale

Biroul de presă al Poliţiei Timiş a explicat de ce mai mulți polițiști de la Secția 4 de Poliție din Timișoara nu au intervenit când un coleg de-al lor a fost lovit cu pumnul de un polițist în parcarea unui mall.

De ce nu au intervenit polițiștii din Timișoara când colegul lor a fost lovit de un interlop. Explicații oficiale
de Adelina Miron    |    09 Feb 2022   •   18:59

Mai multe echipe ale Poliției au mers, sâmbătă seară, la cluburile și barurile din zona mallului pentru a verifica dacă se respectă ora de închidere. În parcarea subterană au observat, în jurul orei 22.15, doi bărbați care se certau și au intervenit să aplaneze conflictul.

Scandalagii s-au despărțit, dar unul dintre ei, Adrian Herlaș, un cunoscut interlop din Timișoara, s-a întors și l-a lovit pe unul dintre ofițeri, care era echipat cu vestă inscripționată. La fața locului erau alți patru polițiști care au asistat la scenă fără să încerce să îl mobilizeze pe interlop.

Biroul de presă al Poliției Timiș susține că nu a fost vorba de o lipsă de reacţie din partea Poliţiei, ci se poate vorbi de ''o corectă evaluare a situaţiei de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze şi să nu survină rănirea altor persoane".

×
Subiecte în articol: interlop politist batut Timisoara
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close