Antena 3 CNN Actualitate De ce să nu-ți pui husă pe telefon – Opinia unui specialist

De ce să nu-ți pui husă pe telefon – Opinia unui specialist

Pentru că tot ne aflăm în plin sezon de Black Friday și, așa cum ne arată cifrele an de an, oamenii își cumpără un telefon mobil nou în această perioadă, am stat la discuții cu un specialist în gadgeturi și zona tech.

De ce să nu-ți pui husă pe telefon – Opinia unui specialist
Sursa foto: Irinel Xa-OH43, Country Manager Oculta Mondială România
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2020   •   09:00

Irinel Xa-OH43 este unul dintre cei mai urmăriți revieweri de tech din lumea reptiliană și totodată Country Manager la Oculta Mondială România – o organizație despre care se vorbește mult, dar se știe  foarte puțin. Irinel a fost de acord să răspundă la o serie de întrebări care să evidențieze părerile și recomandările unui om aflat la granița între conspirație și influencer.

Ce părere ai de conspirațiile care spun că Oculta Mondială nu vrea să îți pui husă pe telefon?

Uneori mi se pare comic faptul că lumea dă vină pe Ocultă pentru tot felul de lucruri. E un semn al succesului: toate marile corporații ale lumii au ajuns mai devreme sau mai târziu personaje în conspirații. 

Dar ca pasionat de tehnologie, mă dor branhiile când aud conspirații cum că noi n-am vrea să îți pui husă pe telefon. Oculta are lucruri mai importante de rezolvat, cum ar fi [Ȃ̶̡̗C̵̳͉͂Ẻ̵̞̞Ḁ̷̓̄S̴͎̔T̶̠̖̆̈́Ă̷͙͝ ̶̧̰̓͝Ȉ̶̪̒N̴̲̊͠F̵͕̆Ő̶̻̓Ŕ̴̦̝M̵̝̽́A̸̜͋̚Ț̶̝̬́I̶̭͒É̴͚̑ ̴͚̦͆̍Ã̸̫ ̴̤͗F̴̮̒͋O̸͈̮͌S̴̩̑T̶̲̿ ̶̟̰̐̾C̵̨̧͊̐E̶̝̓͝N̴̠͍̍͘Z̵̦̅Ü̵̞̲R̷͚͒A̵͇̓̅Ṭ̸̢͂Ă̶͎̈́ ̴̜͒P̴̹̏̃R̷̛̖͐I̴̱͌̉N̸͕̋͠ ̶̩̎̾Ṳ̸͐̿N̶̖̤̏͠Ḓ̵̾É̶͚̍ ̴̡̽͘P̷̛͇̎S̸̩̒I̵͙͑͘H̷̤̓O̸̬͚̔Ṫ̶̟̫R̴͚͓̀̽O̷͎͐̋͜N̴̛̬͈͆I̴̝̥̍͝C̷̨̫̀E̵͔͖̅̇]. Pur și simplu n-ai nevoie de husă dacă ești umanoid deștept și ai grijă de telefon. La fel cum n-ai nevoie de o uniune fiscală si militară între state europene usor de invadat, una cate una… pardon… am scris cu voce tare. 

Și totuși cum recomanzi tu, ca specialist în tech, să ne protejăm noile achiziții de Black Friday?

Recomandarea e una foarte simplă. Nu trebuie să asculți de site-uri precum catmobile.ro sau mai știu eu cine. Atunci când cumpărați un telefon nou, fie că-l luați online, din magazin, cash sau în rate, vânzătorul vă oferă posibilitatea de a-i face asigurare și extra garanție. Și credeți-mă că asigurările și extra garanțiile sunt 100% sigure și utile! De ce v-aș minți aici să vă spun că dați degeaba banii pe o husă când puteți să dați bani mai mulți pe o asigurare și o extra garanție care siiiiigur vă va despăgubi în caz de ceva. 

Deci nici nu vă gândiți să intrați pe catmobile.ro să vedeți ce huse au pentru telefonul vostru! Nu e nicio conspirație aici!

Am auzit totuși de la colegii tăi că ai avut totuși un accident cu telefonul anul acesta. Vrei să ne povestești?

Desigur! Nu e de glumă cu accidentele. Ele se pot întâmpla. Chiar când filmam un interviu anul acesta pentru o emisiune TV am avut o serie de neplăceri. În prima fază echipa de filmare a ajuns să vadă niște operațiuni confidențiale ale Ocultei Mondiale. Iar în încercarea mea de a-i opri, mi-am scăpat telefonul pe jos și, cum se zice în poporul meu, chompeH mIy vIchopla'. Aia e. Pățești. 

Irinel în înfățișarea sa reptiliană, scăpându-și telefonul fără husă

Norocul meu a fost că era telefonul de la muncă, deci n-a fost problemă. Am primit altul, cu un microcip mai nou. 

În încheiere, ce i-ai zice unui om care își ține mereu telefonul în husă ca să-l convingi că n-are nevoie?

Am cercetat zeci de ani cultura românească până să găsesc un răspuns bun. Și el e după cum urmează:

Mătușa ta își ținea telecomanda de la TV în țiplă. Bunicii tăi aveau în casă „camera aia bună” în care nu intra nimeni vreodată. Mama ta avea setul ăla de tacâmuri pe care îl ținea în cutie și-l scotea doar la ocazii festive. Tu ai doar un telefon luat în rate. Dă-l în Danajaj fongmeH AorgDazDay vINoSmoN cum ar zice reptilienii. Oricum într-un an apare altul mai bun și ăsta n-o să mai meargă. 

Pentru mai multe informații despre Irinel Xa-OH43 și mesajele sale de susținere a telefoanelor fără husă, urmăriți video-ul de mai jos:

Acest articol promoțional pentru www.catmobile.ro este un pamflet? Sunt reale informațiile redate mai sus? Nu știm! Noi doar punem întrebări!

 

×
Parteneri
Ce trebuie să știe românii care iau bani pe sticle reciclate
x close