x close

De ce și-a pus Mihai Gâdea mâna în dreptul inimii la începutul emisiunii de luni: Vă mulțumesc din tot sufletul!

de D.G.    |    11 Noi 2019   •   21:28
De ce și-a pus Mihai Gâdea mâna în dreptul inimii la începutul emisiunii de luni: Vă mulțumesc din tot sufletul! 817 foto: captura Antena 3

Antena 3 a fost lider de audienţă ieri, de-a lungul întregii zile. Postul nostru a fost cel mai urmărit post de ştiri în ziua în care românii au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Iar asta confirmă încă odată că Antena 3 este cel mai urmărit post de ştiri la evenimentele importante.

În ziua în care românii au votat în primul tur al alegerilor prezidenţiale, Antena 3 a fost lider de audienţă pe întreaga zi. Postul de televiziune a transmis în direct momentele în care candidaţii la prezidenţiale au votat şi declaraţiile acestora. Astfel, Antena 3 a avut un rating de 4.2, dublu sau chiar triplu comparativ cu celelalte televiziuni.

De asemenea, postul nostru a fost lider de audienţă pe segmentul urban pentru toate vârstele. Cele mai spectaculoase cifre s-au înregistrat însă pe segmentele de varstă cuprinse între 18 şi 49 de ani, dar şi 25 şi 54 de ani.

Momentul anunţării datelor Exit-Poll a fost urmărit cu sufletul la gură de telespectatori, care au preferat să vadă cifrele la Ediţia Specială moderată de Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu.

În intervalul orar 20 - 24 postul nostru de televiziune a fost cel mai vizionat din România, atunci când au fost anunţaţi câştigătorii primului tur de la prezidenţiale. Toate cifrele şi statisticile au fost interpretate şi comentate de către analiştii politici, sociologii şi politicienii prezenţi în platou.

Antena 3 a reuşit, astfel, să devanseze toate posturile generaliste şi să fie lider absolut al posturilor de ştiri din România.

Minutul de aur a fost atins la 21:00, atunci când rezultatele singurului Exit Poll, realizat de Curs şi Avangarde, au fost anunţate pe post.

Mihai Gâdea le-a mulțumit luni telespectatorilor Antena 3 care au ales postul nostru într-un număr atât de mare.

"Este așa o bucurie, o responsabilitate și un sentiment că e important ce facem pentru dvs. uitându-ne la aceste cifre. Vă mulțumesc din tot sufletul și vă promit că nu o să vă dezamăgim, sper, niciodată.

Și dacă o vom face, e pentru că suntem oameni și uneori mai greșim", a spus Mihai Gâdea, la începutul Sintezei zilei.

 

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati