Antena 3 CNN Actualitate De Crăciun, Ambulanţa Bucureşti va funcţiona normal: Vezi programul instituţiilor, de sărbători

De Crăciun, Ambulanţa Bucureşti va funcţiona normal: Vezi programul instituţiilor, de sărbători

De Crăciun, Ambulanţa Bucureşti va funcţiona normal: Vezi programul instituţiilor, de sărbători
Sursa foto: Intact Images
24 Dec 2010   •   16:16

De Crăciun, Ambulanţa Bucureşti va funcţiona după program normal, iar spitalele de urgenţă vor asigura servicii de gardă. În perioada sărbătorilor, metroul şi liniile RATB vor funcţiona în regim de week-end. Celelalte instituţii sunt închise în prima şi a doua zi de Crăciun.

De Crăciun, băncile şi instituţiile publice vor fi închise. A doua zi agenţiile bancare din marile centre comerciale vor fi deschise.

Non stop vor lucra medicii de pe ambunanţe, dar şi cei care vor asigura serviciul de gardă în zilele de Crăciun. Medicii de la Spitalul Bagdasar-Arseni, Spitalul "Grigore Alexandrescu" sau Spitalul Marie Curie vor lucra în perioada 25-26 decembrie. Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată şi de Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Universitar, Spitalul Sf. Pantelimon, Spitalul Sf. Ioan.

Mijloacele de transport în comun vor circula în prima şi a doua zi de Craciun, în Capitală după un program asemănător zilei de duminică.

Şi trenurile au program special de Sărbători. Pentru a face fata numărului mare de călatori din această perioada, CFR a suplimentat numărul garniturilor. 20 de trenuri au fost introduse, în plus, pe traseele spre nordul Moldovei, dar şi spre munte. Totuşi, în prima şi a doua zi de Craciun o parte dintre aceste trenuri nu vor circula.

Cei care aleg să plece la drum cu maşina personală sunt sfătuiţi să respecte viteza regulamentară de deplasare. În perioada sărbătorilor, Poliţia Rutieră scoate pe drumurile intens circulate peste 600 de radare. DN1, Bucureşti - Ploieşti - Braşov, e primul traseu vizat. Aparate radar vor fi şi pe A1 Bucureşti - Piteşti, pe A2 Bucureşti - Constanţa dar şi pe A3 Gilău - Turda. Nu vor scăpa de monitorizarea poliţiei rutiere nici şoferii care vor circula pe D.N 2 Bucureşti - Bacău - Roman ori pe D.N.6, Bucureşti - Alexandria - Roşiori de Vede - Caracal - Craiova.

 

×
Subiecte în articol: ambulanta radare RATB metrou sărbători banci
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close