De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală

de Denisa Nedelcu    |    04 Aug 2020   •   09:53
De la ce a pornit scandalul în care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală Facebook

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, într-o reglare de conturi între clanuri, chiar în Capitală. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din anchetă. Bărbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp după confruntare, însă nu a mai putut fi salvat.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, întregul conflict ar fi pornit de la un joc de barbut. În trecut, Emi Pian a mai fost implicat în conflicte legate tot de jocul de barbut. 

El obişnuia să împrumute cu dobândă, între 10 şi 35%, persoane care pierdeau la barbut, se arată în documentele de condamnare ale acestuia, după un incident din anul 2016. 

Emi Pian, implicat în multe scandaluri asemănătoare

Atunci a împrumutat o persoană la un joc de barbut într-o vilă din Capitală. Persoana a pierdut suma de 20.000 de lei luată de la Emi Pian şi acesta i-ar fi cerut gaj un autoturism de lux.

Seara trecută, un apel la 112 anunţa la mijlocul nopţii un conflict spontan între mai multe persoane, două dintre ele au fost duse la spital, iar una dintre victime, în vârstă de 39 de ani, celebrul interlop Emi Pian a decedat în urma acestui conflict.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a murit executat de un rival pe o stradă din București.

Interlopul, cunoscut pentru petrecerile cu Florin Salam sau Adrian Minune

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România. Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Acum este o anchetă deschisă de Tribunalul Municipiului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.
 

Parteneri
x close