Antena 3 CNN Actualitate De la priveghi la închisoare. 15 bărbaţi suspectaţi de furturi din case au fost reţinuţi de poliţişti

De la priveghi la închisoare. 15 bărbaţi suspectaţi de furturi din case au fost reţinuţi de poliţişti

De la priveghi la închisoare. 15 bărbaţi suspectaţi de furturi din case au fost reţinuţi de poliţişti
Sursa foto: Foto: policelink.monster.com
10 Mar 2012   •   19:25
Nouă bărbaţi din Suceava au fost reţinuţi la un priveghi şi alţi şase au fost ridicaţi de acasă. Cei 15 bărbaţi sunt suspectaţi că fac parte dintr-o grupare care a dat mai multe spargeri la case de vacanţă din Bucovina. Bunurile furate erau vândute prin două case de amanet din oraşul Suceava.

Politiştii au început de anul trecut filajul hoţilor care acţionau în zona Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc, după ce au constatat că numărul spargerilor din zonă crescuse.

Când au strâns suficiente probe, anchetatorii au pornit în forţă perchezitiile. Au fost controlate nouă locuinţe şi două case de amanet.

Mascaţii i-au găsit pe cei mai mulţi dintre suspecţi la un priveghi la Pojorâta. Au găsit bijuterii şi echipamente electronice, despre care au presupus că sunt furate.

Hoţii preferau casele de vacanţă ale oamenilor bogaţi, de unde luau bijuterii şi echipamente electronice. Se duceau la furat cu taxi-ul, iar şoferii habar nu aveau că sunt părtaşi la o infracţiune.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close