Antena 3 CNN Actualitate De mâine, Bucureștiul va avea 420 de locuri noi de parcare

De mâine, Bucureștiul va avea 420 de locuri noi de parcare

De mâine, Bucureștiul va avea 420 de locuri noi de parcare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    14 Noi 2012   •   19:43

Parcarea subterană de la Universitate, cu o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi 21 de locuri speciale pentru motociclete, va fi deschisă joi, iar preţul mediu pe oră va fi în jur de 0,38 euro.

Parcarea de la Universitate are o intrare din strada Academiei, o ieşire lângă Muzeul de Istorie şi încă o intrare "interschimbabilă" în dreptul străzii Toma Caragiu, acolo unde va fi amplasat şi liftul pentru şoferii care parchează.

Primarul general, Sorin Oprescu, va participa joi, începând cu ora 11.00, la deschiderea parcării subterane de la Universitate, prima parcare construită în parteneriat public-privat din România, informează Mediafax.

Sorin Oprescu declara, înainte de alegerile locale din iunie anul acesta, că în programele pe care vrea să le iniţieze în al doilea mandat, pentru dezvoltarea Bucureştiului, intră şi construcţia unor noi parcări subterane, indicând parcajele din Piaţa Valter Mărăcineanu, din Piaţa Edgar Quinet şi de la Spitalul Colţea.

Oprescu preciza că parcarea subterană din Piaţa Valter Mărăcineanu va avea 242 de locuri, termenul de finalizare fiind estimat pentru primul semestru din 2015, parcarea din Piaţa Edgar Quinet va avea 380 de locuri, termenul fiind semestrul al doilea din 2013, iar parcarea subterană de la Colţea va avea 420 de locuri, termenul fiind semestrul al doilea din 2015.



×
Subiecte în articol: parcare
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close