Antena 3 CNN Actualitate De NECREZUT ce a fost în stare să facă un PREOT înainte de Sâmbăta Morţilor. "M-a dezbrăcat şi m-a pus să fac asta"

De NECREZUT ce a fost în stare să facă un PREOT înainte de Sâmbăta Morţilor. "M-a dezbrăcat şi m-a pus să fac asta"

De NECREZUT ce a fost în stare să facă un PREOT înainte de Sâmbăta Morţilor. "M-a dezbrăcat şi m-a pus să fac asta"
de O.P.    |    16 Feb 2015   •   05:58

O lacalitate din Giurgiu este bulversată de un scandal uriaş, după ce preotul  a fost acuzat de o bătrână că a agresat-o sexual. Oamenii s-au împărţit în două tabere şi se ceartă în stradă. Mulţi dintre săteni, printre care şi soţul presupusei victime, spun că femeia a minte. Alţii susţin că preotul nu ar fi la prima faptă.  

Între timp, poliţia şi Episcopia Giurgiu au început o anchetă şi îi cer presupusei victime să-şi dovedească acuzaţia. Localitatea Meletie din Giurgiu fierbe de când preotul satului e acuzat de o femeie de 80 de ani, că a agresat-o sexual când l-a chemat să o împărtăşească. Oamenii sunt gata să se ia la bătaie pe uliţe din cauza bătrânei.

Bătrâna susţine cu lacrimi în ochi că nu a fost de vină pentru cele întâmplate. De partea ei mai sunt şi alţi săteni, care susţin că preotul nu ar fi la prima faptă de acest fel. Unele dintre femei spun că se tem să-l mai cheme pe preot acasă.

În cealaltă tabără sunt oameni care cred că totul este o înscenare şi că, timp de 30 de ani, cât a slujit în sat, comportamentul preotului a fost ireproşabil. Deşi femeia are 80 de ani, oamenii îi pun la îndoială moralitatea. Nici soţul bătrânei nu crede ce a povestit aceasta.

De Sâmbăta Morţilor, preotul a lipsit de la slujbă, şi le-a transmis enoriaşilor că i s-a făcut rău când a auzit acuzaţiile şi s-a internat în spital.

Presupusa victimă nu a depus plângere, însă poliţiştii s-au sesizat şi au început o anchetă pentru a verifica dacă există sau nu o faptă de natură penală.

×
Subiecte în articol: preot viol
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close