Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea și-a pus sub protecție averea. A donat un imobil copiilor săi

Gabriel Oprea și-a pus sub protecție averea. A donat un imobil copiilor săi

Gabriel Oprea și-a pus sub protecție averea. A donat un imobil copiilor săi
24 Oct 2016   •   13:33

Vizat de procurori în mai multe dosare, fostul vicepremierul Gabriel Oprea a încercat să-și proteze averea pentru a nu-i fi confiscată, în cazul unei hotărâri judecătorești nefavorabile pentru el.

Astfel, potrivit Libertatea, în luna mai, în baza unui act de donație, fostul ministrul al Afacerilor Interne și-a donat un imobil din avere, situat pe strada General George Macarovici, celor doi copii. Este vorba de Ana Maria Tudor și Gabriel Marin Oprea. Conform datelor obține de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară București, donația a fost făcută de fostul ministru și fost senator în data de 18 mai 2016, cei doi copii având jumătate din proprietatea situată în Sectorul 6.

Conform datelor trecute de fostul lider al UNPR în declarațiile de avere, clădirea i-a adus între 2005 și 2014 din chirii suma de 402.014 euro. Vârful a fost între 2007 și 2009, când Gabriel Oprea a încasat anual între 74.000 și 77.000 de euro. În ultimii ani, sumele câștigate din chirii erau de doar 19.900 de euro. Imobilul este închiriat către mai multe firme.

 

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close