Antena 3 CNN Actualitate Decisiv la Antena 3 CNN cu Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache

Decisiv la Antena 3 CNN cu Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache

Emisiunea Decisiv, una dintre cele mai urmărite din România, se tranformă. Decisiv la puterea a treia, de luni până vineri, de la ora 15.00, la Antena 3 CNN, cu Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache.

Decisiv la Antena 3 CNN cu Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2022   •   22:34

Tot la Decisiv vom vedea smartdesk-ul, masa inteligentă care va arăta din punct de vedere grafic informaţiile de ultimă oră şi evenimentele transmise în direct.

"În primul rând, trebuie să spunem că ne uneşte un element comun. Pentru că suntem trei şi ne uneşte elementul numi hard-questions. Întrebări grele. Şi o să vedeţi asta în interviurile pe care noi le-am luat. Ne uneşte inside-story. Intrăm în culise şi o să vedeţi că am ajuns în locuri unde nicio altă echipă de jurnalişti nu a ajuns. Şi avem solutions. Avem soluţii pentru că în acest moment există un deficit din partea decidenţilor în această parte.

Oamenii în continuare se confruntă cu aceste probleme şi atunci preluăm noi din acest rol împreună cu experţii. În fiecare zi la Decisiv o să aveţi soluţii pentru problemele voastre. Pentru facturi, pentru inflaţie, pentru salarii. Încercăm să aducem această zonă", a declarat Cătălina Porumbel.

Tot în emisiunea Decisiv va fi disponibil şi smartdesk-ul, o premieră pentru piaţa media din România.

"E o premieră pentru România şi aşa cum am aflat în aceste zile pare că nu doar în România. Avem o masă inteligentă care va avea capacitatea să vă arate din punct de vedere grafic şi modul în care realizatorii vor arăta pe aceste hărţi. Din punct de vedere tehnologic, iar tehnologia contează foarte mult, va fi o experienţă specială.

În momentul de faţă, pe masa inteligentă sunt logo-urile Antena 3 şi CNN, dar veţi vedea elemente grafice de o spectaculozitate aşa cum nu s-a întâmplat niciodată până acum", a declarat Mihai Gâdea.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close