Antena 3 CNN Actualitate Decizia de numire a lui Bogdan Stan la șefia ANAF, publicată în Monitorul Oficial

Decizia de numire a lui Bogdan Stan la șefia ANAF, publicată în Monitorul Oficial

Decizia de numire a lui Bogdan Stan la șefia ANAF, publicată în Monitorul Oficial
13 Ian 2017   •   21:17

 Bogdan Nicolae Stan este noul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu, publicată vineri în Monitorul Oficial. 

'Începând cu data intrării în vigoare a acestei decizii, domnul Bogdan Nicolae Stan se numeşte în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de sat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală', se menţionează în decizia citată. 

Potrivit unui comunicat al ANAF remis, vineri,AGERPRES, Bogdan-Nicolae Stan a avut atribuţii de coordonare a activităţilor de combatere a evaziunii şi fraudei fiscale, în funcţii precum cea de director general/director general adjunct, în cadrul activităţii de inspecţie fiscală de la DGRFP Ilfov (2012 - 2013) şi respectiv Direcţia de Administrare a Marilor Contribuabili (în perioada 2013 - 2014). Recent, a ocupat funcţia de director general adjunct CNAS - Direcţia Generală Monitorizare, Control şi Antifraudă (2014 - ianuarie 2017). 

Bogdan-Nicolae Stan este licenţiat în ştiinţe economice, specializarea Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice - Bucureşti, precum şi în ştiinţe juridice, la Universitatea Ecologică Bucureşti. 

De asemenea, deţine un Master în Management public, urmat la Academia de Studii Economice din Bucureşti. 

Bogdan-Nicolae Stan îl înlocuieşte pe Dragoş Doroş, care a fost eliberat din funcţie, la cerere, decizia fiind de asemenea, publicată în Monitorul Oficial. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ANAF bogdan stan Monitorul Oficial
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close