Decizia definitivă în cazul lui Mircea Băsescu a fost amânată. Când află fratele fostului preşedinte dacă va fi eliberat din închisoare

de S.T.    |    04 Sep 2017   •   14:30
Decizia definitivă în cazul lui Mircea Băsescu a fost amânată. Când află fratele fostului preşedinte dacă va fi eliberat din închisoare Foto: Agerpres.ro

UPDATE 14.30. Decizia definitivă în cazul lui Mircea Băsescu a fost amânată.

Fratele fostului preşedinte va afla săptămâna viitoare dacă va fi eliberat din închisoare.

Știrea inițială:

Magistraţii Tribunalului Constanţa vor judeca luni contestaţia procurorilor DNA împotriva deciziei de eliberare condiţionată din penitenciar a lui Mircea Băsescu, acesta fiind condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă.

Decizia instanţei va fi definitivă.

Pe 19 iulie, Judecătoria Medgidia a admis cererea fratelui fostului preşedinte Traian Băsescu, Mircea Băsescu, de eliberare condiţionată, sentinţă ce a fost contestată de procurorii anticorupţie la Tribunalul Constanţa.

Cererea judecată pe 19 iulie a fost a treia solicitare de eliberare condiţionată depusă de Mircea Băsescu, în cazurile anterioare deciziile similare ale judecătorilor de la Medgidia fiind atacate de procurorii DNA, care au avut câştig de cauză în instanţa superioară.

Mircea Băsescu a executat un an din cei patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în favoarea interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close