Antena 3 CNN Actualitate Decizia lui Donald Trump de a nu-și retrage fiul de la școala din New York i-a înfuriat pe părinți! Ce măsuri au luat reprezentanții școlii

Decizia lui Donald Trump de a nu-și retrage fiul de la școala din New York i-a înfuriat pe părinți! Ce măsuri au luat reprezentanții școlii

Decizia lui Donald Trump de a nu-și retrage fiul de la școala din New York i-a înfuriat pe părinți! Ce măsuri au luat reprezentanții școlii
Sursa foto: Foto: Donald Trump/Facebook
24 Noi 2016   •   17:50

Barron Trump poate că e bucuros că părinții lui au stabilit ca el să rămână în New York, la școala lui din Upper West Manhattan, dar părinții colegilor lui nu sunt deloc mulțumiți de decizia cuplului prezidențial, scrie The Independent.

Un purtător de cuvânt al lui Donand Trump a confirmat, săptămâna trecută, că Melania Trump și Barron Trump vor rămâne să locuiască la New York, în loc să meargă împreună cu preşedintele ales la Casa Albă, pentru a-i permite celui mic să termine anul școlar alături de colegii lui.

Vestea nu le-a picat bine părinților care au copiii la școala respectivă, mulți dintre ei fiind îngrijorați acum de măsurile de securitate care vor fi luate și reacția școlii la aceste măsuri.

Alții se tem că li se va interzice accesul la liftul din școală, acesta fiind destinat exclusiv Primei Doamne a Americii.

Drept urmare, conducerea școlii a stabilit o întâlnire cu părinții, luna viitoare, iar directorul școlii dr. Richard Soghoian le-a dat asigurări părinților îngrijorați că va suplimenta măsurile de securitate dar și personalul, sub îndrumarea unor experți de la Secret Service.

 

×
Subiecte în articol: Alegeri SUA Donald Trump secret service
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close