Antena 3 CNN Actualitate Carantină prelungită pentru şapte localităţi din judeţul Sibiu. Decizia, după o oră de la închiderea urnelor

Carantină prelungită pentru şapte localităţi din judeţul Sibiu. Decizia, după o oră de la închiderea urnelor

Şapte localități din județul Sibiu, între care și municipiile Sibiu și Mediaș vor intra în carantină pentru alte şapte zile. Decizia a fost luată la doar o oră după închiderea urnelor de vot. Hotârârea a fost luată duminică seară de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Carantină prelungită pentru şapte localităţi din judeţul Sibiu. Decizia, după o oră de la închiderea urnelor
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    06 Dec 2020   •   23:50

Comitetul Județean pentru Situații de Urgenț, a decis duminică, la ora 22.00, prelungirea carantinei pentru municipiile Sibiu și Mediaș, pentru orașele Cisnădie, Tălmaciu și Avrig, pentru comuna Orlat și satul Șelimbăr cu încă o săptămână.

„S-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie, orașul Tălmaciu, Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

CJSU a luat decizia prelungirii carantinei la o oră după închiderea urnelor.

Localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr sunt în carantină din 16 noiembrie, iar Mediaș, Orlat și Avrig, din 23 noiembrie.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Sibiu carantină Medias
Parteneri
Val de ger peste România! Temperaturi de până la -20 de grade
x close