Antena 3 CNN Actualitate Decizie de ultimă oră a Parchetului General în cazul procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu

Decizie de ultimă oră a Parchetului General în cazul procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu

Decizie de ultimă oră a Parchetului General în cazul procurorilor Lucian Onea și Mircea Negulescu
de S.T.    |    22 Ian 2019   •   11:30

Parchetul General a dispus prelungirea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de fostul şef al DNA Ploieşti Lucian Onea şi fostul procuror Mircea Negulescu.

Lucian Onea este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie sub forma complicităţii la favorizarea făptuitorului, represiune nedreaptă şi cercetare abuzivă, constituirea unui grup infracţional organizat, inducerea în eroare a organelor judiciare, fals intelectual, uz de fals, divulgarea informaţiilor secrete de stat, abuz în serviciu, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit Parchetului General, Lucian Onea şi fostul procuror Mircea Negulescu l-au determinat prin constrângere pe fostul deputat Vlad Cosma, ameninţându-l în mod direct că o vor inculpa pe sora acestuia, Andreea Cosma, să întocmească în fals o sesizare pe un alt nume şi tabele/liste cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept mită electorală. Documentele au fost expediate prin fax şi poştă din Chişinău la DNA Ploieşti.

Citiți și:

Sinteza Zilei. Dovada! Documentul procurorului Onea către Florian Coldea

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară! Magnitudinea înregistrată
x close