Antena 3 CNN Actualitate Prima decizie definitivă în cazul amenzilor primite în pandemie de ÎPS Teodosie

Prima decizie definitivă în cazul amenzilor primite în pandemie de ÎPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a câștigat procesul cu Poliția și la Tribunalul Constanța, după ce a fost amendat pentru nerespectarea izolării la domiciliu, în pandemie.

Prima decizie definitivă în cazul amenzilor primite în pandemie de ÎPS Teodosie
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2023   •   16:37

În perioada pandemiei, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a fost amendat de polițiștii din Constanța de trei ori, acesta fiind nevoit să plătească, în total, 3.000 de lei.

Deși, în acel moment, se întorsese din Iordania, țară aflată în zona roșie, ÎPS Teodosie nu a respectat perioada de carantină și a participat la mai multe evenimente.

Teodosie a fost amendat pentru prima dată în momentul în care a oficiat Sfânta Liturghie, la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa.

Ulterior, acesta a fost prezent la evenimentul dedicat Zilei Unirii Principatelor, organizat pe faleza Cazinoului, dar și la o conferință.

Citește și:Vouchere de 3.000 de lei pentru românii care suferă de "boala secolului". De ce acte ai nevoie pentru a lua banii

Apelul s-a judecat marți, la Tribunalul Constanța, care a stabilit că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept.

"În mod definitiv, s-a constatat atât pe fond, dar și în apel, că ÎPS Teodosie a fost amendat în mod abuziv de către Poliția din Constanța, pentru presupusa și nedovedita (din punct de vedere legal) abatere la regimul impus pe perioada pandemiei”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close