Antena 3 CNN Actualitate Decizie de ultimă oră: Nu se face dezinsecție în Capitală

Decizie de ultimă oră: Nu se face dezinsecție în Capitală

Este scandal în ședința Consiliului General de la Primăria Capitalei, unde proiectul care permitea dezinsecția în București, a fost respins de consilierii PNL și USR.

Decizie de ultimă oră: Nu se face dezinsecție în Capitală
de Radu Tiliță    |    18 Mai 2021   •   17:52

"Este pentru a doua oară consecutiv când se întâmplă acest lucru, timp în care consilierii PSD convoacă Consiliul General de îndată, iar cei din PNL și USR PLUS refuză să voteze ordinea de zi.

Surse din Primăria Capitalei spun că fac acest lucru pentru că, Nicușor Dan ar avea un proiect propriu de dezinsecție și deratizare. Însă, dacă este adevărat, am putea vedea acest proiect abia peste șăptămâni. Două săptămâni până la următoarea ședință de Consiliu General și patru săptămâni până când se va organiza Primăria Capitalei, alături de compania ECO IGIENIZARE, care ar trebui să facă această intervenție în teren.

Vorbim de o companie care are datorii de peste 20 de milioane de lei și în acest moment, Nicușor Dan, nu a alocat bani necesari pentru a achita aceste datorii, tocmai de aceea trebuie să intervină pe bugetul foarte mult discutat în ultima perioadă, alocat anului 2021, cu un amendament care să ia din alte părți și să îi dea către ECO IGIENIZARE, astfel încât să se intervină cu o serie de tratamente împotriva țânțarilor, căpușelor, dar și șobolanilor.

În ultimele săptămâni, secțiile de Primiri Urgențe din Capitală s-au umplut de adulți și de copii, totodată, cu mușcături de căpușe", a transmis Radu Tiliţă, reporter Antena 3.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close