Antena 3 CNN Actualitate Declaraţia incredibilă a şefului STS. Ce ar face dacă ar avea "o putere perversă"

Declaraţia incredibilă a şefului STS. Ce ar face dacă ar avea "o putere perversă"

Declaraţia incredibilă a şefului STS. Ce ar face dacă ar avea "o putere perversă"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    29 Oct 2014   •   14:13

Şeful Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Marcel Opriş, a declarat că dacă ar avea o "putere perversă" ar distruge tot mediul electronic al "aleşilor", care nu au conştientizat importanţa siguranţei cibernetice.

"De-abia aştept într-o zi un proces, nu de criminalitate, că toţi ne-am repezit către criminalitate. Sigur, e cel mai lejer pentru noi să îi agăţăm pe cei care se comportă alfel decât dictează regulile sociale, care nici măcar nu sunt foarte limpezi. Nu avem un set de reguli de comportament în această lume a internetului. Nu. Vorbeşte pe la colţuri unul, altul... De ce? Fiindcă în primul rând, cei care ne reprezintă n-au conştientizat ei..", a spus Opriş, la un seminar pe teme de securitate cibernetică.

"Eu, dacă aş avea o putere din asta perversă sau mi-aţi asigura un mandat de imunitate, primul lucru - aş distruge tot mediul electronic tuturor aleşilor noştri. Simplu ca bună ziua. În fiecare zi îl deranjezi. Şi îi demonstrez cât de util este să fii sigur", a adăugat Opriş.

Citeşte şi:

Securitatea cibernetică, pregătire OBLIGATORIE în școli! Află ce măsuri au fost aprobate




×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close