Antena 3 Actualitate Declaraţia neaşteptată făcută de Dorin Cocoş în faţa procurorilor: "REGRET cu TĂRIE că am fost căsătorit cu Elena Udrea"

Declaraţia neaşteptată făcută de Dorin Cocoş în faţa procurorilor: "REGRET cu TĂRIE că am fost căsătorit cu Elena Udrea"

de O.P.    |    04 Mar 2015   •   06:20

Dorin Cocoş a declarat în faţa magistraţilor de la Curtea Supremă că regretă faptul că a fost căsătorit cu Elena Udrea, pentru că acest lucru i-a adus doar necazuri.

Cocoş a explicat şi cum a împărţit milioanele primite de la Gheorghe Stelian, o parte ajungând şi la fosta şefă de la ANRP, Crinuţa Dumitrean. 

"Consider că mass-media, în ultimii 5-6 ani, de când soţia mea a devenit ministru, mi-a creat o imagine foarte proastă, fără să existe nicio legătură cu realitatea. Regret cu tărie că am fost căsătorit cu Elena Udrea, acest regret bi-univoc, atât din punct de vedere al imaginii fiecăruia dintre noi, cât şi al familiilor noastre. Şefei ANRP, Crinuţa Dumitrean, i-am dat iniţial un milion de euro, apoi încă 800.000 de euro. Banii proveneau de la Gheorghe Stelian. Banii ajungeau la aceasta într-o mapă albastră, prin şofer."

×
Subiecte în articol: Dorin Cocos Elena Udrea declaraţii DNA

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close